utmaning/personlighetsbeskrivning

Klädbutik: HM, Snygga
Inredningsbutik: Gillar IKEA
Godis: inget
Stad: Jönköping/Stockholm
Dryck: vatten
Musik: Juanes just nu
Tv-serie: Våra bästa år...sen Jordan rättsläkare och Numbers
Film: Det stora blå
Träning: Promenader (badminton är också skoj)
Bakverk: Vaniljbulle/hjärta
Kaffe: svart och starkt. Helst Zoegas skånerost

Snabb visit

Igår kom slamtjejen Maria från Finland till mig och sov över. hon var på genom resa--kom från Stockholm och skulle till Danmark. Det var skoj. Vi åt , pratade, löste korsord och pysslade och hade det otroligt skoj. Det blev en sen natt så det är ju tur jag inte har ett ansträngande jobb.


fin solnedgång

Syns inte så bra på kortet men solen var ett enda stor knallrött klot igår och lös upp hela vardagsrummet som en röd lampa. Vackert!


Slamdejt 16-17/8

I helgen var jag i Göteborg hos Linda och hälsade på. vi åt goda tapas på Manana och sen var vi och shoppade en del. På lördagskvällen var det fint och varmt väder ute så då tog vi en promenad på stan och kollade in folk på Kulturkalaset och sen hittade vi ett nattöppetkafe där vi satt ett tag.

Linda med Elsa


Min samling komplett

Nu har jag fått hem skivor som köptes för ett tag sen.  Det är
Juanes "undia normal" och "fijate bien" så nu är min samling komplett.
Dessutom min årliga cd från Eurovision song contest


Mamma mia

var jag, Susanne och hennes mor och såg på bio idag. Den var bra och rolig och musiken var ju på engelska vilket gjorde den bättre. Kul när det är original. Men poppis är den..på dagens sex föreställningar var det fem lediga platser..
Efter bion testade vi "Waynes coffee" där vi matade fåglar och jagade getingar..

Kräftor och körsbär

Anlände idag nyplockade och helt nyfiskade äkta småländsk vara:)
Min njutning i helgen


mera bio

Ígår var jag och Susanne på bio och såg "narnia-prins Caspian" den var bra och rolig.
När vi bokade biljetterna i tisdags kväll var det bara vi som hade bokat och nbär vi kom igår klockan 18 var det helt slutsålt. Förmodligen för att det var sista föreställningen öht.
Och våra popcorn tog som vanligt slut INNAN filmen började :)


Hair makeoverFörr

Nu


Helgen 1-3

Fredan den 1 åkte jag ner till stugan i Halland för att umgås med mina föräldrar över helgen. Tågen gick Jönköping- Göteborg sedan en timmes väntetid och sen Göteborg- Laholm. Under väntetiden så fikade jag med Linda. Jag fick även stå och tolka en tysk som bara kunde tyska men som ändå ville köpa öl. Det gick riktigt bra:)
Tåget ner till Laholm blev några minuter sent eftgersom en broms var sönder.

I lördags gick vi upp sent och sen åkte vi till Helsinör i Danmark. Det var gott om folk som åkte över och vädret var jättefint. Vi gick runt och tittade på folk, köpte 1,5 kilo ärtor, var inne på Gallerian etc. Mysigt:)
På kvällen så gick vi och åt på restaurang Stallet. Vi hade fått ett bord bokat utomhus men där skulle vara en trubadur som spelade så vi flyttade in. En kvart senare flyttade han också in  och det var en aning jobbigt för han spelade så högt så man fick ingen matro.
När vi var färdiga så fick vi ett ryck att köpa kräftor så vi gick bort till Maxi på stranden. Där var det mysigt att gå men vi gick lite fel och det blev en snabb promenad på 45 mnuter. på kvällen åt vi kräftor från Armenien( inte att rekommendera) och spelade tre omgångar Alfapet.

I söndags åkte jag hem och tåget till Göteborg gick bra. På stationen i göteborg letade jag efter en brevlåda..där verkar verkligen inte finns någon!!! sen satte jag mig på tåget, vi körde iväg i tid och körde ca 500 meter och sen stod vi still innan vi vände tillbaka och blev stående. Sammanlagt blev vi 30 minuter sena så jag missade bussen.

RSS 2.0