Me gusta rebajas

Min samling av Juanes skivor är snart komplett. Denna hittades på rea på Media markt :)


Midsommar

Det blev en regning midsommar i år igen. Jag och Susanne firade med hennes kompisar och några tyckte absolut att vi skulle vara ute och eftersom det regnade så satt vi UNDER en balkong  och åt middag:) Detgick jättebra. Lite trångt och lågt i "tak" och vi som satt lngst ut blev lite blöta på ryggen men grillmästaren ordnade god mat och efter maten´blev det uppehåll. Vi han med 2,5 match med KUBB innan det kom en störtskur och vi fick gå in.
Där satt vi och åt chokladtårta, glass, jordgubbar, godis och drack kaffe/te.
På kvällen var när det slutat regna och blåsa var det urskönt väder och det blev en liten promenad. Det var en mysig och trevlig kväll :)

Grillmaster Susanne dansar

Här satt vi

MUMS(grönsaksspetten och folierna med lax är mina)

Linda och jag försöker öppna en vinflaska

Fin regnbåge

Susanne mår bra:) Erik, Linus och Mattias

Coola glasögon

VÄNNER :)

Spontanträff nummer 2

Igår kom slamtjejen Linda W hit. Hon var på väg till sina föräldrar och stannade till här i stan ett par timmar. Det pasade bra eftersom jag bara jobbade till 13,15. Vi var båda hungrig så vi tog lunchbufee på Chili Thai och åt god mat med kaffe efteråt. Sen gick vi en runda å stan där Linda "lurade" mig att köpa ett rosa block med tillhöradne rosa pennor att göra slam av.....jag som ÄÄÄÄLSKAR rosa..eller inte..

nåja det var en trevlig dag iallafall.

Natt städning

Mina föräldrar kom igår och eftersom jag inte var hemma i fredags kväll då jag SKULLE städat så fick jag börja städa senare. Så här såg mitt hem ut klockan 03,20 i lördags morse....

Nystädad toalett


Mstthög i hallen innan dammsugning

Så här ljust var det ute

Mer bio

I lördags var jag och Sofi på "sir simons" och åt god mat. Jag tog vitlöksbröd med tzasiki och sen fiskplanka. Det är så gott och det var fint väder så vi satt ute och njöt.

Sen bjöd hon mig på bio i födelsepresent. Vi såg "the eye" som var helt ok. Inte dålig iaf. Den var relativt kort vilket var skönt. Känns som om jag vatt mest på mastodontfilmer på sistone.


Min födelsedag

Bättre sent än aldrig :)

29 maj åkte jag ner till mina föräldrar på kvällen.

Den 30 var jag och min far i Helsingör. Det var ju helt underbart väder så vi gick runt där ett par timmar och strosade. Köpte säsongens första ärtor och mumsade på.
Sen var vi även på Väla i Helsingborg och letade lite kläder och skor.

Den 31 var vi i Kristianstad och åt på restaurang "Martini". Det var en mysig restaurang och deras soppa i bröd var cool. Sen skulle jag testa havsabborre men det var inget gott så det skall jag inte äta fler gånger minsann.

Den 1 åkte jag sen hem och tågen gick faktist i tid. Eller ok på vägen ner fastnade jag i Nässjö i en halvtimme men vadå jag kan tydligen inte åka tåg utan att det skall vara försenat någonstans:)


RSS 2.0