Rätt film

Igår var vi då på rätt film "no country for old men". Den var BRA även om slutet var en aning förvirrande. Den var ju inte alls så hemsk som man hört fast å andra sidan är jag nog immun mot sådant.

Jag är inne på min fjärde jobbvecka..det är sååå skönt-..även om det kanske inte alltid är så festligt att bli väckt 6,50 idag var jag något förvirrad och svarade något osammanhängande :)

Glad påsk

Nu är jag hemma från mitt påskfirande hos mina föräldrar i skåne. Åkte ner i fredags med Krösatågen och bytte i Alvesta. Det gick bra men det tar ju sån tid det hållet. Kom fram kl 15 och blev hämtad av min kompis Linda. Vi åkte hem till henne, pratade och åt våfflor. många vänner har kommit och gått genom livet men Linda kommer jag förhoppningsvis alltid ha kvar. Den 1 juni har vi kännt varann 30 år!!!

Jag och Linda
image50

På lördan bestämde vi oss för att efter många diskussioner åka till Kristianstad. Det blev dock kort shopping. Det blåste iskall snålblåst och var verkligen ruggigt väder. Det blev iaf ett par bruna byxor på HM och kakor till kaffet. Sen åkte vi hem till värmen och stack inte ut näsan mer den dagen.

Se det snöar.....
image51

Igår så åkte vi på konstrunda på tre ställen.
-Hässleholmsgården
Holma konstgalleri
Frostavallen
Det är alltid konstrunda i skåne unde rpåsk och det drar mängder av folk från hela Sverige. Synd på vinternd enna gången för neråt Österlen var det riktigt dåliga vägar så det blev nog ingen höjdare. Jag bruakr inte gilla något men nu hittade jag en hel del bla tavlor i olja/akvarell som var målade av Inger Leo och sen foton på canvas som var ditsatta med diverse finesser på canvas. Hennes hemsida ser du här http://www.deurell.se
Jag hade mer än gärna köpt en av hennes tavlor om jag hade haft jobb och pengar.l De var inte så dyra alls.
Sen åt vi lunch på en pizzeria i Höör. Det var väldigt god och frsäch sallad för att vara på pizzeria.

Jag fryser... 
image52

Idag vare n lugn dag med VBÅ, dusch, fiscksoppa till lunch plus fika innan tåget gick. alla tåg gick dessutom i tid. Lyckat


Vilken miss

Igår gick jag och Susanne för att se "no country for old men" kl 21. Jag läste tydligen fel på biljetten om vilken sal den skulle gå i men hon som rev biljetterna SA fel sal till oss..vi satte oss och började undra var allt folk var och varför filmen var så sen. Den började en bit efter 21. När filmen väl började insåg vi snabbt att vi satt på fel sal och såg fel film..vi hade hamnat på "jumper" !!!!!!!!

Suck den var enligt mig en aning dålig.
idag skall vi göra ett nytt försök att hamna på RÄTT film :)

Vem är du?

Bara för skojs skull..

1. Vem är du?
2. Var kommer du ifrån/bor idag?
3. Brukar du lämna kommentarer i andras bloggar?
4. Hur hittade du till min blogg?
5. Skulle du kunna tänka dig att läsa i min blogg igen?
6. Visst är detta lite egotrippat?


Film mys

I fredags var jag hos Susanne och vi köpte pizza och hyrde filmen "Inland Empire" av David Lynch. Den var SKUM man skulle behöva en manual till för att försåt vad den handlade om och hur allt hängde ihop med det andra. Men det är ju faschinerande att folk kan skriva så knäppa filmer:)
Laura Dern gjorde en grym rolltolkning.

piiiiiiiiiiiiiiizza :)
image48
Susanne nördar framför datan
image49

Andra bullar

Igår bakade jag bullar och fick hjälp av Susanne. Det är alltid lika roligt..och efteråt blev det naturligtvis provsmakning..

Susanne förbereder
image43

Gemensam kavling
image44

Susanne kan inte låta bli att flumma..denna gång med en tepåse
image45

Jag vaktar bullarna i ugnen
image46

Reultatet
image47

Vårmys

Igår var det underbart väder så jag tog en promenad till A6 för att fika med Sofi..sen på kvällen gick jag och Susanne och åt på "Liban Deli" och sen på bio och såg "Sweeney Todd" som var bra..men en aning blodig:)


image41

Maten på "Liban Deli"
image42

RSS 2.0