spontant slambesök

I fredags kom Maria  hit. Hon hade varit och tågluffat i europa och fick en dag över och slängde iväg ett sms där hon frågade vad jag gjorde eller om jag ville ha besök. JATACK sa ja och städade som ett freak och hann nästan innan hon kom. Vi fick en trevlig kväll med prat, mat och lite slam:) Och morgonpigga var vi dessutom på lördagen.

Maria och vår matSå här slammar man :)

Skönhetskväll

I torsdags var jag och angelina påHudoteket VIPkväll.hon blev inbjuden efetrsom hon är stamgäst och jag blev medbjuden.
Det var olika föredrag en del roligare än andra.
När vi gick hem fick alla ett litet travelkit med grejer från en italiensk tillverkare.

Sen hade de också en utlottning. Jag vann första pris och det var en låda med duschkkräm och duschtvål från denna italienska tillverkare och det var en lyxlyxlåda som är värd mer än 2000 kronor:)

söndagsmiddag

Färgglada grönsaker med röd quinoa


Intervju avklarad

Nu har jag varit på intervju till skolan jag sökt till. (vårdadministration--Jönköpings benämning på läkarsekreterare med mer administrativ kunskap)Jisses det var ju värre än att gå på arbetsintervju. 10 frågor och två personer som satt och granskade och skrev allt man sa. En leende kvinna och en barsk äldre tant som inte rörde en min. Jag har ju redan passerat ett nålsöga då det var 170 som sökte och de intervjuade 120. Nu ska jag bara bli bland de 30 som blir antagna också:) Kände att det var verkligen ett intressant jobb med många utvecklings/karriärsmöjligheter så jag hoppas jag blir antagen :)

allmän uppdatering


Klippte luggen i fredags..resten av håret får vara långt tills jag har råd att klippa det hos en frisör :)Sidhåret har dock blivit så långt så jag kan få upp en snygg hästsvans nuTomaterna växer som ogräs :)Och sen har jag bakat kanelbullar PÅ BORDET :)


RSS 2.0