Dagens skörd


När jag hade stukat handen och inte kunde skriva rbev fick jag av naturliga skäl inte så mycket post. Men n får brevbäraren jobba igen :)


Kallt

Mina tomater fryser :)
I natt var det frost och i natt kunde det bli runt -4 i vissa delar av länet så jag lade en filt på mina tomater. Funderade på att plocka av dem och låta dem mogna inomhus men har runt 70 tomater kvar så hoppas de klarar sig så här ett par nätter:)
Har ätit ytterligare 17 tomater idag och det är verkligen SKILLNAD på egenodlade och affärsköpta..så goda:)Skördedags

De första fem tomaterna jag plockade var mycket goda. Dock på gränsen till övermogna så de fem som håller på att mogna nu får jag plocka tidigare.


Orkide nummer 7 är inköpt

Finns det orkideer med knoppar på för 50 kronor har jag liiite svårt för att motstå dem..
Höst på min balkong


Min solros är jättefin nu :)På mina två plantor har jag 105 tomater :) tyvärr kommer de inte hinna mogna såvida inte september blir supervarm så det blir att ta in dem till fönsterkarmen sen när nätterna blir för kalla.

Däckad

Sen i lördags är jag däckad av min årliga augusti/september förkylning. Idag har det varit mindre niagarafall men mer trötthet och förmodligen feber emellanåt. På torsdag har jag en läkartid jag hekst inte vill avboka. Gör jag det är det förmodligen en månad tills jag får nästa tid. Får känna efter på onsdag morgon och se hur jag mår. Sen håller jag tummarna för att arbetsförmedlingen inte kallr mig förrän nästa vecka. Det mötet kan jag absolut inte missa.

Dagens mat

Röd quinoa och wok (minimajs, champinjoner, sockerärtor och purjolök)
eventuellt med glass som efterätt då jag har grymt ont i halsen :(
RSS 2.0