Heja HV :)


ett steg framåt

Idag har jag skickat in ansökningarna till två utbildningar. Vårdadministration i Jönköping(ky-utbildning ) och Kristianstad(YH-utbildning) Hoppas jag kommer in. I JKP tar de in folk efter intervju. Hur de gör i Kst vet jag inte. Det verkar vara mer komvuxliknande så kanske bara betyg?

Kommer jag inte in där eller får jobb ska jag bearbeta AF om att få gå deras kallskänkutbildning. Den innehåller en bit matlagning och bageri också vilket är bra då det oftast behövs i ett kallksänkejobb. Har ju jobbat två år som kallskänka men det räcker tydligen inte för att få nytt jobb.

På lördag ska jag öven på jobbmässa i Malmö.

Påsken 2010


Torsdag 1/4: Åkte jag enr till mina föräldrar i Hässleholm. Vi åt middag och såg på hockeyn

Fredag: Jag och min far på konstrunda på hässleholmsgården. Sen åkte vi till förmedlingscentralen i Tyringe innan jag åkte till min kompis Linda för lite kinamat och kaffe.

Lördag: Åkte vi till Osby dör mina föräldrar kollade på toalettinredning så de ska göra om sin ena. Därefter åkte vi till Kristianstad där jag köpte byxor på HM. På kvällen pratade jag i telefon med Marica en timme. Det var länge sen


sön: Gjorde inte mycket. Kollade in nya COOP affären som hade blivit riktigt dålig jämfört med den gamla.

Mån: mina föräldrar och grannen var på teater i Malmö och jag satt hemma själv. Skulle fått besök men blev inte så. Vi pratade i telefon istället. Mycket trevligt.
På kvällen var vi på middag hos grannen där vi fick mycket god lax:)

Tis: skulle åkt hem 14,57. När vi kom ner till stationen var det tåget inställt. När jag pratade med dem i informationen så hade det var inställt hela året. Och hur i heal friden kan man köpa biljetter till det då? Jag fick biljetter till tåget som gick en timme senare så under tiden åkte vi till Maxi där mina föräldrar skulle handla och jag hittade en tröja.


på tåget när jag väl kom på hade jag bara sittplats halva vägen. Det visade sig attd et var fler som hade köpt biljett till det inställda tåget och ingen av oss hade sittplats hela vägen så vi fick hoppa runt vilket inte var sålätt på ett tåg som enligt konduktören hade mer resenärer än platser. Grattis:)
När jag kom hem såg jag att SJ hade ringt mig...det skulle de ju ha gjort tidigare än samma dag som tåget gick tycker man...nåja jag får lite tillbaka på resegranatin men ändå..

RSS 2.0