Bio

Igår var jag och Aneglina på bio. Vi hade noll koll på vad som gick så vi valde "inception" eftersom vi hört många som gillade den. Vi höll dock inte med dem. Jag hade ett presentkort(tack Susanne) och tack och lov för att jag slapp betala för den filmen. Den var inte i min smak. Dessutom så drömde jag sjukt konstigt och i flera lager i natt så hjärnan blev nog mer påverkad än mig.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Kan aldrig vara så att fröken har livlig fantasi? ;OP

2010-08-28 @ 19:55:11
URL: http://susannehitochdit.blogg.se/
Postat av: Elka

Den var ju rolig tyckte jag, folk sa att den skulle vara svår att förstå. Det var den ju inte?!

2010-08-30 @ 17:46:10
URL: http://elka.webblogg.se/
Postat av: Jessica

sv: Usch ja, killproblem är aldrig kul. Men du är säkert lika modig som jag i så fall, gör ett försök en gång! :) Det värsta som kan hända är ju att man får ett nej, och visst det svider ett tag men sen går man vidare och inser att det är HANS förlust! ;)



Oj jäklar! Ja 250 sökta jobb på ett år är väldigt imponerande!!:)Saken är den att det finns inte så många jobb jag kan söka de gånger jag faktiskt kollar ams.se, det är läkare och lärare som efterfrågas eller restaurang personal där det krävs erfarenhet. Vad är jobbchanser för nåt? Och eftersom du hittar så många jobb att söka, vilka sidor använder du dig av förutom ams.se? :)

2010-09-01 @ 23:34:06
URL: http://fliiingan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0