Stora matlådedagen

Stå och göra matlåda var kväll är inte min grej.  Så jag tar ett par rätter med liknande ingredienser och gör 2-3 portioner av varje och fryser in. Idag blev det
* quornbullar med makaroner (hade ej potatis hemma)
*fuornfileer i ugn
*wokade grönsaker med quinoa
*baid o banadura

4 rätter, 8 matlådor bara 50 minuter.

nästa gång blir om två veckor


Kommentarer
Postat av: Jessica

ser gott ut! :) men vad är det sista på listan? baid o banadura?! Aldrig hört förut.



Okej, då är jag med. :)

Hehe men den syns ju jättetydligt min utväxt. :D

2010-07-04 @ 21:41:05
URL: http://fliiingan.blogg.se/
Postat av: Carita

Det är skönt när man har massa matlådor i frysen :)

2010-07-04 @ 22:57:59
URL: http://blacklion.blogg.se/
Postat av: linna

får göra det. hoppas att det blir bättre om man kanske byter piller eller nåt åt det hållet. brr. i hate it.



Hoppas att du har det bra! ♥

2010-07-05 @ 12:45:38
URL: http://fairydiary.blogg.se/
Postat av: Annaluna

Ja, vad är Baid och Banadura? nyfiken



Jag gillar att äta olika mat de flesta dagarna, så jag står ofta och fixar matlåda på morgonen innan jobbet.. (!) Just nu har jag dock ganska många i frysen, men annars så!

2010-07-06 @ 19:26:51
URL: http://annaluna80.blogspot.com
Postat av: Hanna

Shit vad bra, inte ens jag som småbarns mamma gör sådant.

2010-07-07 @ 11:23:43
URL: http://oliversmamma.blogg.se/
Postat av: Maria S

Undrar oxå vad baid & bandura är ;P

2010-07-07 @ 19:38:39
URL: http://mariasjoden.wordpress.com
Postat av: Jessica

Jag frågade just om det när hon ringde upp idag, men nej det gick inte. Jag måste knata in på kontoret och visa upp mig samt min legitimation. :/ suck. Tycker det är skönare när man kan fixa via mail och telefon.



Är fortfarande nyfiken på vad Baid och Banadura är för nåt. ;)

2010-07-08 @ 20:29:28
URL: http://fliiingan.blogg.se/
Postat av: Camilla S

smidigt och bra. är också fan av matlådor. ;)

2010-07-09 @ 20:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0