Spontan trevlig kväll

Igår satt jag och hade en trevlig fika med S. Då ringer telefonen ochd et visar sig vara Anni som är på väg till Jönköping och frågar om jag har tid att hålla henne sällskap en liten stund på kvällen. Självklart har jag det så jag möter henne på stationen och sen checkar hon in på hotellet. efter det börjar vi leta mat ställe och efter en stund hamnar vi på Jensens Böfhus som var en ny upplevelse för båda. Dock en väldigt trevlig och GOD upplevelse. Vi avslutade kvällen med en kopp kaffe och en stor söt chokladmousse med grädde. MUMS. Vi var mycket nöjda och det var en en trevlig kväll som lyste upp min annars så tråkiga vardag.
Tack Anni
(och förall del tack S för en trevlig fikastund också )

vinternu är det lite vinter. tyvärr.. BRRRRRRRRRRR  Igår var det +8 och regn idag är det -2 och snö..iallafall uppe på höjderna...
en bild från min balkong
image5

Slamträff i Kalmar

Förra helgen var jag på slamträff i Kalmar med Sandra och Gabba.Det var mysigt och skoj. vi bara tog det lugnt. Satt i sofan och slammade, såg på tv, busade med katten, pratade och tog en runda på stan. Tåg resan gick helt ok med mindre förseningar som vanligt dock.

366900-4366900-3366900-2söta Disa

VÄLKOMMEN

Hej och välkomna till min nya blogg. Den kommer nog först och främst användas för att lägga upp bilder men vem vet det kanske blir mer.

Detta första inlägg blir kort,,jag sitter på jobbet..

Ha en bra helg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0