Magen...fortsättning...

 
Nu har jag varit hos läkare för magen ännu en gång. Jag kom till en fantastisk läkare som på en gång sa "det här ska vi undersöka noggrant". Hon frågade massor, klämde och tog tio rör blodprover. dock ville min kropp inte samarbeta så jag var tvunegn att bli stucken tre gånger innan hon fick ut nåt. Proverna var bla för gluten, celiaki, tarmbakterier och lite annat. På måndag ska jag dessutom lämna in tre avföringsprover. Jag fick recept på något pulver som ska ätas var dag i en månad och som ska tabilisera tarmrörelserna så den rör sig i samma takt hela tiden.

28 april ska jag ha telefonmöte med läkaren och ger inte proverna något får jag göra en gastroskopi. Jag försökte slingra mig men när hon sa att det är det enda sättet så sa jag ja. Men det ser jag inte fram emot :(

Restaurangbesök med vänner

Det är alltid skoj även om Olearys en lördag kanske inte var det mysigaste stället. Vi hamnade dessutom bredvid ett innebandylag med pojkar i 20årsåldern så det blev ingen direkt matRO. Men vi var sent ute så allt annat var fullt.Min mat. Laxfile med potatisgratäng och tzasiki. Helt ok.
RSS 2.0